Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
-
Dairy Free
Gulasz z cukinii z boczkiem i papryką, chleb razowy
Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Papryka żółta, Natka pietruszki, Czosnek, Cebula biała, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Papryka słodka, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Papryka ostra, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Wywar warzywny (zawiera SELER), Cukinia, Cukier, Por
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 145 kJ/513 kcal |
Tłuszcz: 20,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,6 g |
Węglowodany: 66,3 g w tym cukry: 12,8 g |
Błonnik: 9,0 g |
Białko: 20,8 g |
Sól: 4,7 g |
Alergeny
- gluten
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.