Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.16 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Gulasz z czarną soczewicą, dynią, fasolką i wędzoną papryką, ryż basmati

Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Dynia, Fasolka szparagowa zielona, Ryż basmati, Soczewica czarna, Woda, Szczypiorek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Czosnek, Sól, Papryka wędzona, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 215 kJ/290 kcal
Tłuszcz: 5,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 42,4 g
w tym cukry: 5,6 g
Błonnik: 11,2 g
Białko: 13,6 g
Sól: 0,2 g

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: