Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.33
-
Dairy Free
XXX_Gulasz z czerwoną fasolą i pieczarkami, makaron pełnoziarnisty, ogórek kiszony
Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), ŚMIETANA 15% tł., Cebula biała, Fasola czerwona, Pieczarka, Pieprz czarny, Rozmaryn, Sól, Tymianek, Makaron pełnoziarnisty (Mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Ogórek kiszony (ogórki, woda, przyprawy (GORCZYCA), sól)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 180 kJ/760 kcal |
Tłuszcz: 21,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2 g |
Węglowodany: 102,4 g w tym cukry: 16,1 g |
Błonnik: 20,2 g |
Białko: 34,5 g |
Sól: 5,2 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.