Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.13
-
Dairy Free
XXX_Gulasz z czerwoną fasolą i pieczarkami, makaron pełnoziarnisty, ogórek małosolny
Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), ŚMIETANA 15% tł., Cebula biała, Fasola czerwona, Pieczarka, Pieprz czarny, Rozmaryn, Sól, Tymianek, Makaron pełnoziarnisty (Mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Natka pietruszki, Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 408 kJ/337 kcal |
Tłuszcz: 8,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g |
Węglowodany: 47,7 g w tym cukry: 6,6 g |
Błonnik: 8,2 g |
Białko: 14,4 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.