Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Dairy Free
Gulasz z kurczakiem z pomidorami, ryż brązowy, surówka po żydowsku
Cebula biała, Czosnek, Ryż brązowy, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Kurczak (pierś), Imbir, Bazylia, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Wywar warzywny (zawiera SELER), Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Mąka ziemniaczana, Koncentrat pomidorowy 30%, Surówka żydowska (kapusta biała (38%), marchew (17%), jabłko (11%), ogórek kiszony (11%), SELER korzeniowy (10%), cukier trzcinowy, olej rzepakowy, natka pietruszki, sól, pieprz, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 885 kJ/451 kcal |
Tłuszcz: 8,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 62,7 g w tym cukry: 11,9 g |
Błonnik: 9,5 g |
Białko: 30,3 g |
Sól: 1,8 g |
Alergeny
- gluten
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.