Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42 Star

Gulasz z indyka z marchewką i suszonymi pomidorami, kasza pęczak

Cebula biała, Olej rzepakowy, Tymianek, Pieprz czarny, Kolendra, Kmin rzymski, Indyk, Imbir, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Sól, Czosnek, Chili, Ziele angielskie, ŚMIETANA 15% tł., Papryka słodka, Oregano, MASŁO 82% tł., Marchew, Mąka ziemniaczana, Liść laurowy, Kasza JĘCZMIENNA pęczak

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 485 kJ/594 kcal
Tłuszcz: 39,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,0 g
Węglowodany: 53,6 g
w tym cukry: 8,5 g
Błonnik: 8,7 g
Białko: 37,9 g
Sól: 1,6 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: