Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.43
Gulasz z indyka z marchewką i suszonymi pomidorami, kasza pęczak
Cebula biała, Olej rzepakowy, Tymianek, Pieprz czarny, Kolendra, Kmin rzymski, Indyk, Imbir, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Sól, Czosnek, Chili, Ziele angielskie, ŚMIETANA 15% tł., Papryka słodka, Oregano, MASŁO 82% tł., Marchew, Mąka ziemniaczana, Liść laurowy, Kasza JĘCZMIENNA pęczak
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 485 kJ/594 kcal |
Tłuszcz: 39,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,0 g |
Węglowodany: 53,6 g w tym cukry: 8,5 g |
Błonnik: 8,7 g |
Białko: 37,9 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.