Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42 Star

Gulasz z indyka z marchewką i suszonymi pomidorami, kasza pęczak

Indyk (filet indyka, sól, pieprz), Marchew, Woda, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), ŚMIETANA 15% tł., Cebula biała, Olej rzepakowy, MASŁO 82% tł., Sól, Mąka ziemniaczana, Papryka słodka, Czosnek, Cukier, Imbir, Kolendra, Kmin rzymski, Oregano, Ziele angielskie, Chili, Liść laurowy, Pieprz czarny, Tymianek

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 573 kJ/615 kcal
Tłuszcz: 41,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,9 g
Węglowodany: 53,7 g
w tym cukry: 8,6 g
Błonnik: 8,9 g
Białko: 38,5 g
Sól: 3,2 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: