Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49
Kurczak duszony z pieczarkami i koperkiem, kasza jęczmienna, surówka z marchewki i jabłka
Koncentrat pomidorowy 30%, Kasza JĘCZMIENNA perłowa, Czosnek, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Liść laurowy, Kurczak (pierś), Cukier, Koperek, Marchew, Sól, Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Por, Pieprz czarny, Pieczarki, Olej rzepakowy, Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 874 kJ/448 kcal |
Tłuszcz: 16,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2 g |
Węglowodany: 44,3 g w tym cukry: 10,2 g |
Błonnik: 6,0 g |
Białko: 30,3 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.