Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
Gulasz z kurczakiem, pieczarkami i koperkiem, kasza jęczmienna, surówka z marchewki z chrzanem
Wywar warzywny (zawiera SELER), Olej rzepakowy, Pieczarki, Pieprz czarny, Por, ŚMIETANA 15% tł., Sól, Czosnek, Koperek, Kasza JĘCZMIENNA perłowa, Cukier, Kurczak (pierś), Liść laurowy, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), surówka marchewkowa z chrzanem (marchew, jabłko, chrzan tarty [korzeń chrzanu, woda, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: pirosiarczyn sodu], olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 956 kJ/468 kcal |
Tłuszcz: 19,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g |
Węglowodany: 44,1 g w tym cukry: 10,0 g |
Błonnik: 6,5 g |
Białko: 30,5 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.