Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.82
-
Dairy Free
XXX_Gulasz z polędwiczką wieprzową i młodą kapustą, kasza owsiana, surówka z koprem włoskim i jabłkiem
Cebula biała, Jabłko, Pieprz czarny, Papryka słodka, Czosnek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Oliwa z oliwek, Miód pszczeli, Marchew, Koper włoski, Koperek, Natka pietruszki, Cukier, Kasza OWSIANA, Sól, Czosnek, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Olej rzepakowy, MASŁO 82% tł., Koncentrat pomidorowy 30%, Kolendra, Kapusta młoda, Wieprzowina, polędwica
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 4 192 kJ/1 002 kcal |
Tłuszcz: 22,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,9 g |
Węglowodany: 120,6 g w tym cukry: 16,7 g |
Błonnik: 19,4 g |
Białko: 72,1 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.