Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.1
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Gulasz ze szpinakiem, cieciorką, botwinką i zielonym groszkiem, chleb bezglutenowy
Chleb owsiany na zakwasie (bezglutenowe płatki OWSIANE, mąka ryżowa, woda, nasiona słonecznika, siemię lniane, zakwas ryżowy, sól, drożdże, błonnik naturalny, cukier), Chleb owsiany na zakwasie (Bezglutenowe płatki OWSIANE, mąka ryżowa, woda, nasiona słonecznika, siemię lniane, zakwas ryżowy, sól, drożdże, błonnik naturalny (babka płesznik), cukier, regulator kwasowości: octan sodu), Cukinia, Groszek zielony, Papryka słodka, Papryka żółta, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Szpinak, Botwinka, Cebula biała, Olej rzepakowy, Ciecierzyca, ORZECHY NERKOWCA
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 868 kJ/207 kcal |
Tłuszcz: 7,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 27,2 g w tym cukry: 1,7 g |
Błonnik: 7,3 g |
Białko: 9,2 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.