Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.1 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Gulasz ze szpinakiem, cieciorką, botwinką i zielonym groszkiem, chleb bezglutenowy

Chleb owsiany na zakwasie (bezglutenowe płatki OWSIANE, mąka ryżowa, woda, nasiona słonecznika, siemię lniane, zakwas ryżowy, sól, drożdże, błonnik naturalny, cukier), Ciecierzyca, Papryka żółta, Cukinia, Groszek zielony, Botwinka, Szpinak, Woda, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), ORZECHY NERKOWCA, Cebula biała, Papryka słodka, Pieprz czarny, Sól, Olej rzepakowy

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
873 kJ/209 kcal
Tłuszcz: 7,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 26,3 g
w tym cukry: 1,7 g
Błonnik: 7,0 g
Białko: 9,2 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: