Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
-
Less Gluten
-
Less Carb
Gyros wieprzowy z brązowym ryżem, sos jogurtowo-czosnkowy; pomidorki, ogórek kiszony
Ogórek kiszony, Pomidorki daktylowe, Ryż brązowy, Sól, JOGURT naturalny 2% tł., Pieprz czarny, Czosnek, Olej rzepakowy, Koperek, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Wieprzowina, polędwica
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 652 kJ/395 kcal |
Tłuszcz: 6,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 36,0 g w tym cukry: 3,3 g |
Błonnik: 4,6 g |
Białko: 45,7 g |
Sól: 2,1 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.