Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Gyros z bobowiny, frytki ziemniaczane, domowy ketchup, coleslaw
Cebula biała, Papryka ostra, Surówka coleslaw (zawiera JAJA i GORCZYCĘ), Bobowina, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Rozmaryn, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Papryka słodka, Czosnek, Cukier, Sól, SELER naciowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Koncentrat pomidorowy 30%, Ziemniak
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 897 kJ/454 kcal |
Tłuszcz: 19,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 43,2 g w tym cukry: 9,6 g |
Błonnik: 4,9 g |
Białko: 30,0 g |
Sól: 2,9 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
- jaja
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.