Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35
-
Dairy Free
-
Less Gluten
XXX_Halibut w marynacie imbirowej, makaron ryżowy z wakame, pikantna surówka z zielonego ogórka
Ocet ryżowy (woda, ryż), Pieprz czarny, Ogórek zielony, Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), Limonka, Papryczka chili, Czosnek, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sok z limonki, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Imbir różowy marynowany, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Cukier, HALIBUT, Sól, Olej rzepakowy, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, sól, woda), Algi wakame, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), SEZAM biały, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 4 452 kJ/1 064 kcal |
Tłuszcz: 69,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g |
Węglowodany: 44,6 g w tym cukry: 0,7 g |
Błonnik: 3,9 g |
Białko: 61,2 g |
Sól: 3,7 g |
Alergeny
- gluten
- ryby i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.