Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Halibut w sosie pomarańczowym, kasza gryczana z rozmarynem, buraczki pieczone
Rozmaryn, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Ocet ryżowy (woda, ryż), Miód pszczeli, Mąka ziemniaczana, Kasza gryczana niepalona, Rozmaryn, Oliwa z oliwek, Papryczka chili, Sok z limonki, Burak, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Imbir różowy marynowany, HALIBUT, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Czosnek, Cukier, Sok pomarańczowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 2 020 kJ/483 kcal |
Tłuszcz: 27,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 33,1 g w tym cukry: 5,1 g |
Błonnik: 3,4 g |
Białko: 27,0 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.