Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49 Star

Paneer tikka masala z pitą

Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Ser paneer (Mleko KROWIE pasteryzowane, kwasek cytrynowy), Pita pszenna (Mąka PSZENNA, woda, mąka ŻYTNIA, drożdże piekarskie, cukier, oleje roślinne (olej słonecznikowy), sól, substancja konserwująca: propionian wapnia), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Cebula biała, Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, SEZAM czarny, Sól, Kolendra, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Imbir różowy marynowany, Czosnek, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
861 kJ/206 kcal
Tłuszcz: 12,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,7 g
Węglowodany: 15,3 g
w tym cukry: 4,1 g
Błonnik: 1,7 g
Białko: 6,9 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko
  • sezam

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: