Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.14
-
Less Gluten
-
Less Carb
Harira z wołowiną, makaron bezglutenowy
Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Koncentrat pomidorowy 30%, MASŁO 82% tł., Oliwa z oliwek, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Ciecierzyca, SELER naciowy, Soczewica czerwona, Makaron świderki bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Olej rzepakowy, Sól, Natka pietruszki, Wołowina
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 969 kJ/471 kcal |
Tłuszcz: 12,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,4 g |
Węglowodany: 37,0 g w tym cukry: 3,8 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 52,1 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.