Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41
-
Dairy Free
-
Vegan
Katalońska zupa pomidorowo-paprykowa z czosnkowo-tymiankowymi grzankami
Chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Olej rzepakowy, Tymianek, Czosnek, Sól, Cukier, Papryka czerwona, Papryka słodka, Papryka żółta, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 421 kJ/101 kcal |
Tłuszcz: 2,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g |
Węglowodany: 16,0 g w tym cukry: 5,4 g |
Błonnik: 2,7 g |
Białko: 3,3 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.