Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
Hreczanyki czyli kotlety z ziemniaków, kaszy gryczanej, kapusty kiszonej z boczkiem i kwaśną śmietaną, surówka marchewkowa z chrzanem
Śmietana 18% tłuszczu (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Kapusta kwaszona, Mąka PSZENNA, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Czosnek, Kasza gryczana palona, JAJA kurze, Natka pietruszki, Szczypiorek, Ziemniaki, surówka marchewkowa z chrzanem (marchew, jabłko, chrzan tarty [korzeń chrzanu, woda, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: pirosiarczyn sodu], olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 216 kJ/291 kcal |
Tłuszcz: 18,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g |
Węglowodany: 28,5 g w tym cukry: 8,7 g |
Błonnik: 3,4 g |
Białko: 6,2 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.