Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Dairy Free
-
Vegan
Hummus, pieczywo razowe, świeże warzywa
Roszponka, Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Kmin rzymski, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Woda mineralna niegazowana, Ciecierzyca, Czosnek, Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 197 kJ/286 kcal |
Tłuszcz: 8,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 44,7 g w tym cukry: 1,1 g |
Błonnik: 8,7 g |
Białko: 11,2 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.