Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.33
-
Dairy Free
Hummus fasolowy, pieczywo razowe; pomidor, ogórek, papryka
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Kmin rzymski, Oliwa z oliwek, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Sól, Woda mineralna niegazowana, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Czosnek, Olej rzepakowy, Fasola biała, Kiełki słonecznika, Ogórek zielony, Papryka żółta, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 755 kJ/419 kcal |
Tłuszcz: 13,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 62,4 g w tym cukry: 1,3 g |
Błonnik: 12,1 g |
Białko: 18,3 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.