Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35
-
Dairy Free
-
Vegan
Hummus miso, krakersy żytnie
SEZAM czarny, Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Pieprz czarny, Sól, Syrop klonowy, Kmin rzymski, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Woda mineralna niegazowana, Ciecierzyca, Czosnek, Krakersy żytnie (mąka ŻYTNIA (16,8%), zakwas ŻYTNI, siemię lniane, mąka PSZENNA, suszone pomidory (10%), ziarno słonecznika, SEZAM biały, miód, oliwa z oliwek, sól, zioła prowansalskie (oregano, tymianek, bazylia, cząber, estragon), drożdże, suszona bazylia (0,02%))
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 420 kJ/100 kcal |
Tłuszcz: 6,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g |
Węglowodany: 6,6 g w tym cukry: 0,8 g |
Błonnik: 4,1 g |
Białko: 4,4 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.