Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Hummus z dynią i masłem orzechowym, słupki z marchewki
Marchew, Czarnuszka, Chili, Curry (kolendra, kurkuma, kozieradka, papryka cayenne, kmin rzymski, koper włoski, pieprz czarny), Czosnek, Kmin rzymski, Kurkuma, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Oliwa z oliwek, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Pieprz czarny, Sól, Ciecierzyca, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Dynia
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 838 kJ/200 kcal |
Tłuszcz: 10,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 24,9 g w tym cukry: 6,0 g |
Błonnik: 7,4 g |
Białko: 7,4 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.