Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15
-
Dairy Free
-
-
Hummus z fasoli podany z żytnim chlebem i warzywami
Marchew, Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Kmin rzymski, Olej rzepakowy, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Sól, Woda mineralna niegazowana, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Czosnek, Fasola biała, Ogórek zielony
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 805 kJ/192 kcal |
Tłuszcz: 6,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 27,4 g w tym cukry: 2,0 g |
Błonnik: 6,9 g |
Białko: 7,6 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.