Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Hummus z koperkiem i ogórkiem małosolnym, chleb owsiany na zakwasie, słupki warzyw
Marchew, Chleb owsiany na zakwasie (bezglutenowe płatki OWSIANE, mąka ryżowa, woda, nasiona słonecznika, siemię lniane, zakwas ryżowy, sól, drożdże, błonnik naturalny, cukier), Kmin rzymski, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Woda mineralna niegazowana, Ciecierzyca, Czosnek, Koperek, Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy), Ogórek zielony, Papryka czerwona
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 748 kJ/179 kcal |
Tłuszcz: 7,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 22,5 g w tym cukry: 2,5 g |
Błonnik: 5,7 g |
Białko: 6,7 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.