Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
-
Dairy Free
-
Vegan
Hummus z pieczarkami, chleb z ziarnami słonecznika, świeże warzywa
Roszponka, Kiełki rzodkiewki, Chleb razowy ze słonecznikiem (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, nasiona słonecznika, mąka PSZENNA, sól), Czosnek, Kmin rzymski, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Pieprz czarny, Sól, Ciecierzyca, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Cebula biała, Olej rzepakowy, Pieczarki, Papryka czerwona
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 837 kJ/200 kcal |
Tłuszcz: 9,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 23,6 g w tym cukry: 2,8 g |
Błonnik: 5,5 g |
Białko: 7,9 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.