Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
-
Dairy Free
-
Vegan
Hummus z pieczonym czosnkiem i harrisą, chleb razowy, ogórek zielony
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Czosnek, Kmin rzymski, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Pasta Harissa (papryka ostra, czosnek, kolendra, sól, kminek), Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Woda mineralna niegazowana, Ciecierzyca, Olej rzepakowy, Ogórek zielony, Papryka wędzona
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 906 kJ/456 kcal |
Tłuszcz: 15,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g |
Węglowodany: 68,5 g w tym cukry: 2,5 g |
Błonnik: 12,3 g |
Białko: 19,5 g |
Sól: 1,5 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.