Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
BEAUTY_Indyjska mieszanka orzechowa
Dynia pestki, Imbir, Kmin rzymski, Kurkuma, MIGDAŁY, Olej rzepakowy, ORZESZKI ZIEMNE, Papryka słodka, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 490 kJ/117 kcal |
Tłuszcz: 9,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 2,4 g w tym cukry: 0,7 g |
Błonnik: 0,9 g |
Białko: 4,8 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.