Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.08
-
Dairy Free
-
Indyjski gulasz z tofu z makaronem ryżowym
Cukinia, Ziemniaki, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Ocet ryżowy (woda, ryż), Cukier, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Imbir różowy marynowany, Olej rzepakowy, Czosnek, Szpinak, Curry (kolendra, kurkuma, kozieradka, papryka cayenne, kmin rzymski, koper włoski, pieprz czarny), Sól, Sok z limonki, Pieprz czarny, Papryka czerwona, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Kmin rzymski, Kalafior, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Dynia, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 880 kJ/688 kcal |
Tłuszcz: 26,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,9 g |
Węglowodany: 83,2 g w tym cukry: 10,2 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 29,5 g |
Sól: 4,3 g |
Alergeny
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.