Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.08 Star
  • Dairy Free

Indyjski gulasz z tofu z makaronem ryżowym

Cukinia, Ziemniaki, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Ocet ryżowy (woda, ryż), Cukier, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Imbir różowy marynowany, Olej rzepakowy, Czosnek, Szpinak, Curry (kolendra, kurkuma, kozieradka, papryka cayenne, kmin rzymski, koper włoski, pieprz czarny), Sól, Sok z limonki, Pieprz czarny, Papryka czerwona, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Kmin rzymski, Kalafior, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Dynia, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
2 880 kJ/688 kcal
Tłuszcz: 26,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,9 g
Węglowodany: 83,2 g
w tym cukry: 10,2 g
Błonnik: 4,2 g
Białko: 29,5 g
Sól: 4,3 g

Alergeny

  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: