Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.08 Star
  • Dairy Free

Indyjski gulasz z tofu z makaronem ryżowym

Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Ziemniaki, Papryka czerwona, Cukinia, Dynia, Kalafior, Szpinak, Sok z limonki, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Woda, Olej rzepakowy, Sól, Czosnek, Imbir różowy marynowany, Cukier, Ocet ryżowy (woda, ryż), Kmin rzymski, Pieprz czarny, Curry (kolendra, kurkuma, kozieradka, papryka cayenne, kmin rzymski, koper włoski, pieprz czarny), Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon)

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
2 880 kJ/688 kcal
Tłuszcz: 26,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,9 g
Węglowodany: 83,2 g
w tym cukry: 10,2 g
Błonnik: 4,2 g
Białko: 29,5 g
Sól: 4,3 g

Alergeny

  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: