Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.41
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Indyjski pudding z marchewki Gajar Halwa
Wiórki kokosowe, Cukier, Kardamon, Marchew, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Olej kokosowy, Rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), ORZECHY PISTACJOWE
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 706 kJ/169 kcal |
Tłuszcz: 10,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,5 g |
Węglowodany: 15,1 g w tym cukry: 7,5 g |
Błonnik: 3,8 g |
Białko: 2,5 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.