Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Less Gluten
-
Less Carb
Indyjskie curry z ciecierzycą i szpinakiem
Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Szpinak, Ciecierzyca, Imbir
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 628 kJ/150 kcal |
Tłuszcz: 9,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,8 g |
Węglowodany: 13,8 g w tym cukry: 2,9 g |
Błonnik: 3,5 g |
Białko: 5,4 g |
Sól: 0,3 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.