Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.06
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Indyjskie saag tofu z zielonym sosem i ryżem basmati
Kurkuma, Ryż basmati, Sól, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia), Chili, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Kmin rzymski, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny, Cebula biała, Czosnek, Imbir różowy marynowany, Szpinak
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 648 kJ/633 kcal |
Tłuszcz: 23,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,4 g |
Węglowodany: 72,7 g w tym cukry: 3,0 g |
Błonnik: 9,3 g |
Białko: 38,7 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.