Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
-
Less Gluten
Indyk duszony z marchewką i groszkiem, puree ziemniaczane, surówka z białej kapusty
Imbir, Czosnek, Ziemniaki, MLEKO spożywcze 2% tł., MASŁO 82% tł., SELER korzeniowy, Por, Pietruszka, Marchew, Śmietanka 18% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Marchew, Groszek zielony, Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), Indyk, Miód pszczeli, Majeranek, Koncentrat pomidorowy 30%, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Surówka koperkowa (kapusta biała (58%), majonez (20%) [olej rzepakowy, woda, musztarda (GORCZYCA biała, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy) żółtka JAJ kurzych w proszku], koper (10%), ogórek zielony świeży (10%), marchew, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw)
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.