Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55 Star
  • Less Gluten

Indyk duszony z marchewką i groszkiem, puree ziemniaczane, surówka z białej kapusty

Imbir, Czosnek, Ziemniaki, MLEKO spożywcze 2% tł., MASŁO 82% tł., SELER korzeniowy, Por, Pietruszka, Marchew, Śmietanka 18% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Marchew, Groszek zielony, Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), Indyk, Miód pszczeli, Majeranek, Koncentrat pomidorowy 30%, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Surówka koperkowa (kapusta biała (58%), majonez (20%) [olej rzepakowy, woda, musztarda (GORCZYCA biała, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy) żółtka JAJ kurzych w proszku], koper (10%), ogórek zielony świeży (10%), marchew, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw)

Alergeny

  • gorczyca
  • jaja
  • mleko
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: