Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56
-
Less Gluten
Indyk duszony z marchewką i groszkiem, puree ziemniaczane, surówka z białej kapusty
Indyk, Marchew, Ziemniaki, MLEKO spożywcze 2% tł., MASŁO 82% tł., SELER korzeniowy, Por, Pietruszka, Marchew, Śmietanka 18% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Groszek zielony, Cukier, Czosnek, Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Majeranek, Koncentrat pomidorowy 30%, Surówka koperkowa (kapusta biała (58%), majonez (20%) [olej rzepakowy, woda, musztarda (GORCZYCA biała, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy) żółtka JAJ kurzych w proszku], koper (10%), ogórek zielony świeży (10%), marchew, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 266 kJ/303 kcal |
Tłuszcz: 14,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 26,4 g w tym cukry: 3,9 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 19,0 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.