Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Indyk po koreańsku z sezamem i szczypiorkiem
Imbir, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Sok z limonki, Imbir różowy marynowany, Kapusta pak choi, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Marchew, Cebula czerwona, Czosnek, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), SEZAM biały, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Indyk, Ocet ryżowy (woda, ryż), Miód pszczeli, Koncentrat pomidorowy 30%, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 422 kJ/101 kcal |
Tłuszcz: 1,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g |
Węglowodany: 6,2 g w tym cukry: 4,9 g |
Błonnik: 0,7 g |
Białko: 15,5 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.