Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46 Star
  • Less Gluten
  • Dairy Free
  • Less Carb

Indyk po koreańsku z sezamem i szczypiorkiem

indyk 60% (indyk, pierś, imbir, kmin rzymski, kolendra, papryka słodka, pieprz czarny, sól, tymianek, olej rzepakowy, woda), sos 36% (kapusta pak choi, marchew, kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), koncentrat pomidorowy 30%, miód pszczeli, cebula czerwona, woda, sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), ocet ryżowy (woda, ryż), sos teriyaki (zawiera SOJĘ), olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), czosnek, SEZAM biały, sok z limonki, imbir różowy marynowany, olej rzepakowy), szczypiorek 4%

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
422 kJ/101 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 6,2 g
w tym cukry: 4,9 g
Błonnik: 0,7 g
Białko: 15,5 g
Sól: 1,0 g

Alergeny

  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: