Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Less Carb

Indyk po koreańsku z sezamem i szczypiorkiem

Imbir, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Sok z limonki, Imbir różowy marynowany, Kapusta pak choi, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Marchew, Cebula czerwona, Czosnek, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), SEZAM biały, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Indyk, pierś, Ocet ryżowy (woda, ryż), Miód pszczeli, Koncentrat pomidorowy 30%, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Szczypiorek

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
422 kJ/101 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 6,2 g
w tym cukry: 4,9 g
Błonnik: 0,7 g
Białko: 15,5 g
Sól: 1,0 g

Alergeny

  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: