Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Less Carb

Indyk po koreańsku z sezamem i szczypiorkiem

Indyk, pierś, Kapusta pak choi, Olej rzepakowy, Marchew, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Woda, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Koncentrat pomidorowy 30%, Miód pszczeli, Cebula czerwona, Szczypiorek, Sól, Papryka słodka, Sambal oelek (papryka chili, sól, cukier, ocet), Ocet ryżowy (woda, ryż), Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Czosnek, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), SEZAM biały, Sok z limonki, Kolendra, Imbir, Imbir różowy marynowany, Tymianek, Pieprz czarny, Kmin rzymski

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
422 kJ/101 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 6,2 g
w tym cukry: 4,9 g
Błonnik: 0,7 g
Białko: 15,5 g
Sól: 1,0 g

Alergeny

  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to:
HH15