Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46 Star
  • Less Gluten
  • Dairy Free
  • Less Carb

Indyk po koreańsku z sezamem i szczypiorkiem

indyk 59% (indyk, pierś, imbir, kmin rzymski, nasiona kolendry, papryka słodka, pieprz czarny, sól, tymianek, olej rzepakowy, woda), sos 39% (kapusta pak choi, marchew, kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), koncentrat pomidorowy 30%, miód pszczeli, cebula czerwona, woda, sambal oelek, ocet ryżowy (woda, ryż), sos teriyaki (zawiera SOJĘ), olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), czosnek, SEZAM biały, sok z limonki, imbir różowy marynowany, olej rzepakowy), szczypiorek 1%

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
393 kJ/94 kcal
Tłuszcz: 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 6,1 g
w tym cukry: 4,8 g
Błonnik: 0,7 g
Białko: 14,0 g
Sól: 1,0 g

Alergeny

  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: