Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Less Carb

Indyk po malezyjsku w sosie orzechowym z papryką i groszkiem cukrowym, ryż basmati

Imbir, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Groszek cukrowy, Czosnek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Cebula biała, Trawa cytrynowa, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), ORZESZKI ZIEMNE, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Kurkuma, Indyk, Cukier, Ryż basmati, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Papryka czerwona

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 333 kJ/319 kcal
Tłuszcz: 13,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,7 g
Węglowodany: 20,6 g
w tym cukry: 2,6 g
Błonnik: 1,7 g
Białko: 26,9 g
Sól: 0,3 g

Alergeny

  • orzeszki ziemne i produkty pochodne
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: