Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Indyk po malezyjsku w sosie orzechowym z papryką i groszkiem cukrowym, ryż basmati
Imbir, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Groszek cukrowy, Czosnek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Cebula biała, Trawa cytrynowa, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), ORZESZKI ZIEMNE, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Kurkuma, Indyk, Cukier, Ryż basmati, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Papryka czerwona
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 333 kJ/319 kcal |
Tłuszcz: 13,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,7 g |
Węglowodany: 20,6 g w tym cukry: 2,6 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 26,9 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.