Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Indyk słodko-kwaśny z mango i boczniakami, makaron sojowy

Indyk, Mango, Grzyby shittake, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Makaron sojowy (skrobia kukurydziana, skrobia fasoli zielonej, skrobia grochowa, woda), Olej rzepakowy, Kiełki fasoli mung, Marchew, Ocet ryżowy (woda, ryż), Czosnek, SEZAM czarny, Imbir różowy marynowany, Woda, Sól, Cukier, Papryka słodka, Mąka ziemniaczana, Kolendra, Imbir, Tymianek, Pieprz czarny, Kmin rzymski

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 454 kJ/347 kcal
Tłuszcz: 8,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 45,3 g
w tym cukry: 8,5 g
Błonnik: 4,1 g
Białko: 24,1 g
Sól: 0,3 g

Alergeny

  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: