Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.57
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Kurczak teriyaki, ziemniaki pieczone, surówka z czerwonej kapusty
ORZESZKI ZIEMNE, Imbir różowy marynowany, Tymianek, Papryka słodka, Kurkuma, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pieprz czarny, Kapusta czerwona, Jabłko, Cukier, Sok z cytryny, Oliwa z oliwek, Mąka ziemniaczana, Czosnek, Koperek, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sos ostrygowy (zawiera MIĘCZAKI), Sól, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Olej rzepakowy, Kurczak (pierś), Kolendra, Imbir, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 537 kJ/606 kcal |
Tłuszcz: 13,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 65,7 g w tym cukry: 25,3 g |
Błonnik: 6,4 g |
Białko: 54,1 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- mięczaki
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.