Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47 Star
  • Dairy Free

Indyk w glazurze miodowej, kasza pęczak, karmelizowana marchewka i pasternak

Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Papryka słodka, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Tymianek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sól, Pieprz czarny, Pasternak, Papryka ostra, Mąka ziemniaczana, Olej rzepakowy, Marchew, Indyk, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Powidła śliwkowe, Oliwa z oliwek, Miód pszczeli, Natka pietruszki

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 216 kJ/291 kcal
Tłuszcz: 3,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 46,5 g
w tym cukry: 18,2 g
Błonnik: 5,2 g
Białko: 18,7 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: