Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47 Star
  • Dairy Free

Indyk w glazurze miodowej, kasza pęczak, karmelizowana marchewka i pasternak

Indyk, Marchew, Pasternak, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Miód pszczeli, Powidła śliwkowe, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Natka pietruszki, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Oliwa z oliwek, Sól, Olej rzepakowy, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Mąka ziemniaczana, Papryka słodka, Pieprz czarny, Tymianek, Papryka ostra

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 216 kJ/291 kcal
Tłuszcz: 3,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 46,5 g
w tym cukry: 18,2 g
Błonnik: 5,2 g
Białko: 18,7 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: