Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47
-
Dairy Free
Indyk w glazurze miodowej, kasza pęczak, karmelizowana marchewka i pasternak
Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Papryka słodka, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Tymianek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sól, Pieprz czarny, Pasternak, Papryka ostra, Mąka ziemniaczana, Olej rzepakowy, Marchew, Indyk, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Powidła śliwkowe, Oliwa z oliwek, Miód pszczeli, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 216 kJ/291 kcal |
Tłuszcz: 3,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 46,5 g w tym cukry: 18,2 g |
Błonnik: 5,2 g |
Białko: 18,7 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.