Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Less Gluten
-
Less Carb
Indyk w sosie alfredo z zieloną fasolką szparagową i szpinakiem, pieczone ziemniaki, surówka colesław
Surówka coleslaw (zawiera JAJA i GORCZYCĘ), Fasolka szparagowa zielona, Papryka słodka, Mąka ziemniaczana, Żółtko JAJA kurzego, Szpinak, Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Gałka muszkatołowa, Natka pietruszki, Cukier, Czosnek, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Liść laurowy, Indyk, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 256 kJ/300 kcal |
Tłuszcz: 10,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g |
Węglowodany: 28,4 g w tym cukry: 5,5 g |
Błonnik: 3,3 g |
Białko: 26,5 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.