Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Indyk w sosie cytrynowo-tymiankowym, mix kasz, warzywa z pary
Imbir, brokuł, kalafior, marchewka, Tymianek, Sok z cytryny, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Kasza jaglana, Kasza gryczana palona, Kasza gryczana niepalona, Indyk, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 259 kJ/540 kcal |
Tłuszcz: 4,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 71,3 g w tym cukry: 10,6 g |
Błonnik: 9,4 g |
Białko: 49,0 g |
Sól: 0,4 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.