Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Indyk w sosie cytrynowo-tymiankowym, mix kasz, warzywa z pary

brokuł, kalafior, marchewka, Indyk, pierś, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Ziemniaki, Kasza jaglana, Kasza gryczana niepalona, Kasza gryczana palona, Olej rzepakowy, Woda, Sól, Sok z cytryny, Papryka słodka, Tymianek, Kolendra, Imbir, Pieprz czarny, Kmin rzymski

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 259 kJ/540 kcal
Tłuszcz: 4,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 71,3 g
w tym cukry: 10,6 g
Błonnik: 9,4 g
Białko: 49,0 g
Sól: 0,4 g

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: