Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Kurczak w sosie mango, kasza jaglana, surówka z marchewki
Kolendra, Tymianek, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Chili, Cebula czerwona, Kurczak (pierś), Pieprz czarny, Kasza jaglana, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, Cukier, Sól, Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 230 kJ/294 kcal |
Tłuszcz: 7,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g |
Węglowodany: 34,2 g w tym cukry: 6,7 g |
Błonnik: 2,1 g |
Białko: 24,1 g |
Sól: 0,9 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.