Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41 Star
  • Less Gluten
  • Dairy Free

Indyk w sosie chilli-mango, kasza jaglana, surówka z marchewki

surówka marchewkowa z jabłkiem 38% (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, sól, ekstrakt przypraw), indyk 23% (indyk, cukier, imbir, kmin rzymski, kolendra, papryka słodka, pieprz czarny, sól, tymianek, olej rzepakowy, woda), kasza jaglana 23% (kasza jaglana, sól), sos 15% (pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), cebula czerwona, kolendra, olej rzepakowy, sól, chili), kolendra 1%

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 229 kJ/294 kcal
Tłuszcz: 7,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
Węglowodany: 37,5 g
w tym cukry: 7,8 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 20,2 g
Sól: 1,1 g

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: