Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Indyk w sosie chilli-mango, kasza jaglana, surówka z marchewki

Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw), Indyk, Kasza jaglana, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Olej rzepakowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Cebula czerwona, Woda, Kolendra, Sól, Papryka słodka, Cukier, Imbir, Pieprz czarny, Kmin rzymski, Tymianek, Chili

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 235 kJ/295 kcal
Tłuszcz: 7,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
Węglowodany: 37,6 g
w tym cukry: 7,8 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 20,4 g
Sól: 0,9 g

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: