Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53
-
Less Gluten
XXX_Indyk w sosie musztardowo-pieczarkowym, ziemniaki pieczone, mizeria z bryndzą, rzodkiewką i koperkiem
Cukier, Ogórek zielony, Czosnek, Ziemniaki młode, Rozmaryn, Natka pietruszki, Cebula biała, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), ŚMIETANA 15% tł., Pieczarka, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), MASŁO 82% tł., Rzodkiewka, Koperek, Imbir, Ser bryndza, Śmietana 12% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Indyk, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Ziemniak
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 283 kJ/307 kcal |
Tłuszcz: 13,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g |
Węglowodany: 23,7 g w tym cukry: 2,3 g |
Błonnik: 3,6 g |
Białko: 25,7 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.