Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
XXX_Indyk w sosie słodko-kwaśnym, ryż basmati, surówka z marchewki*
SEZAM czarny, Cukier, Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw), Czosnek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sok z cytryny, Por, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Marchew, Imbir różowy marynowany, Ryż basmati, Imbir, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Indyk, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 190 kJ/284 kcal |
Tłuszcz: 5,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 34,5 g w tym cukry: 4,3 g |
Błonnik: 2,6 g |
Białko: 25,0 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.