Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46 Star
  • Less Gluten

Indyk w sosie szparagowym, pieczone ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej

Cukier, Sok z limonki świeżo wyciskany, Ziemniaki, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Ogórek kiszony (ogórki, woda, czosnek, chrzan, koper, sól), Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Marchew, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Kapusta pekińska, Jabłko, Cebula, Szparagi, Koperek, Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Imbir, MASŁO 82% tł., Kurkuma, Indyk, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Czosnek

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 396 kJ/573 kcal
Tłuszcz: 24,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,9 g
Węglowodany: 45,8 g
w tym cukry: 8,7 g
Błonnik: 10,5 g
Białko: 44,6 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • gorczyca
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: