Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Less Gluten
Indyk w sosie szparagowym, pieczone ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej
Cukier trzcinowy, Sok z limonki świeżo wyciskany, Ziemniaki, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Ogórek kiszony (ogórki, woda, czosnek, chrzan, koper, sól), Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Marchew, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Kapusta pekińska, Jabłko, Cebula biała, Szparagi, Koperek, Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Imbir, MASŁO 82% tł., Kurkuma, Indyk, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Czosnek
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.