Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Less Gluten
Indyk w sosie szparagowym, pieczone ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej
Cukier, Sok z limonki świeżo wyciskany, Ziemniaki, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Ogórek kiszony (ogórki, woda, czosnek, chrzan, koper, sól), Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Marchew, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Kapusta pekińska, Jabłko, Cebula, Szparagi, Koperek, Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Imbir, MASŁO 82% tł., Kurkuma, Indyk, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 396 kJ/573 kcal |
Tłuszcz: 24,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,9 g |
Węglowodany: 45,8 g w tym cukry: 8,7 g |
Błonnik: 10,5 g |
Białko: 44,6 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.