Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Dairy Free
Indyk w sosie z brokułami, żółtą fasolką szparagową i cukinią, kasza bulgur, surówka koperkowa
Cukier, Cukinia, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Natka pietruszki, Fasolka szparagowa żółta, Tymianek, Sok z cytryny, Papryka wędzona, Mąka ziemniaczana, Majeranek, Wywar warzywny (zawiera SELER), Brokuł, Liść laurowy, Natka pietruszki karbowana, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Indyk, Czosnek, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Surówka koperkowa (kapusta biała (58%), majonez (20%) [olej rzepakowy, woda, musztarda (GORCZYCA biała, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy) żółtka JAJ kurzych w proszku], koper (10%), ogórek zielony świeży (10%), marchew, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 139 kJ/750 kcal |
Tłuszcz: 33,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g |
Węglowodany: 73,8 g w tym cukry: 7,6 g |
Błonnik: 12,0 g |
Białko: 57,9 g |
Sól: 2,5 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.