Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46 Star
  • Dairy Free

Indyk w sosie z brokułami, żółtą fasolką szparagową i cukinią, kasza bulgur, surówka koperkowa

Cukier, Cukinia, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Natka pietruszki, Fasolka szparagowa żółta, Tymianek, Sok z cytryny, Papryka wędzona, Mąka ziemniaczana, Majeranek, Wywar warzywny (zawiera SELER), Brokuł, Liść laurowy, Natka pietruszki karbowana, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Indyk, Czosnek, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Surówka koperkowa (kapusta biała (58%), majonez (20%) [olej rzepakowy, woda, musztarda (GORCZYCA biała, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy) żółtka JAJ kurzych w proszku], koper (10%), ogórek zielony świeży (10%), marchew, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw)

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
3 139 kJ/750 kcal
Tłuszcz: 33,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g
Węglowodany: 73,8 g
w tym cukry: 7,6 g
Błonnik: 12,0 g
Białko: 57,9 g
Sól: 2,5 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: