Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Indyk z makaronem ryżowym, brokułami i kukurydzą, sos sojowo-imbirowy

SEZAM biały, Kukurydza, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Imbir różowy marynowany, Cukier, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Czosnek, Brokuł, Tymianek, Sól, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Indyk, Szczypiorek

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
834 kJ/199 kcal
Tłuszcz: 6,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 23,3 g
w tym cukry: 4,2 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 14,8 g
Sól: 1,3 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: