Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Indyk z makaronem ryżowym, brokułami i kukurydzą, sos sojowo-imbirowy
SEZAM biały, Kukurydza, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Imbir różowy marynowany, Cukier, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Czosnek, Brokuł, Tymianek, Sól, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Indyk, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 834 kJ/199 kcal |
Tłuszcz: 6,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 23,3 g w tym cukry: 4,2 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 14,8 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.