Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Indyk z makaronem ryżowym, brokułami i kukurydzą, sos sojowo-imbirowy

Brokuł, Indyk, Kukurydza, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), SEZAM biały, Szczypiorek, Cukier, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Imbir różowy marynowany, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Tymianek, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Czosnek

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
844 kJ/202 kcal
Tłuszcz: 6,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 23,7 g
w tym cukry: 5,1 g
Błonnik: 3,2 g
Białko: 15,1 g
Sól: 1,3 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: